-->
مدونة الطبخ الجزائري مدونة الطبخ الجزائري
random

جديدنا

random
جاري التحميل ...

طريقة تخضير خبز التورتيلا

طريقة خبز التورتيلا

 - 1¾ كوب دقيق ذرة
- 1 1/8 كوب ميه ساخنة
ملحوظة:
ممكن تزوّدي ميه أو دقيق ذرة لو حسيتي أن العجينة لسه محتاجة.
اخلطي الدقيق مع الميه الساخنة كويس لحد ما الخليط يتجانس، وبعدين ابدأي اعجنيها بإيديكي، وبعد كده غلّفيها بكيس بلاستيك وسيبيها على جنب لمدة 30 دقيقة.
قطعي العجينة لـ15 قطعة متساوية، وفي الوقت ده حطي الطاسة على نار هادية وسيبيها تسخن، وبعدين شكّلي العجينة على هيئة كُرات، وبعدين خدي كورة وحطيها ما بين كيس بلاستيك وابدأي افرديها بالنشّابة، وبعد كده حطيها في الطاسة الساخنة وسوّيها على النار لمدة 30 ثانية لكل ناحية أو لحد ما يبقى لونها بني خفيف، وكرري الخطوات دي في باقي كرات العجين، وقدميهم.

عن الكاتب

taiba-food

تعليق

التعليقات



إذا أعجبك محتوى مدونتنا نتمنى البقاء على تواصل دائم ، فقط قم بإدخال بريدك الإلكتروني للإشتراك في بريد المدونة السريع ليصلك جديد المدونة أولاً بأول ، كما يمكنك إرسال رساله بالضغط على الزر المجاور ...

إتصل بنا

عن الموقع

موقع طيبة الجزائرية مختص في مجال التعليم وإعلانات التوظيف و التكنلوجيا و التقنيات و كل ما يخص الهواتف الذكية و الحواسيب ، و هدفنا هو تطوير وإثراء المحتوى العربي عن طريق دروس و حلقات في قناتنا على اليوتيوب ، كما يسهر على إشراف و سير الموقع أخوكم حسام الدين الذي يحييكم و يشجعكم على الزيارة الدائمة و الإشتراك في موقعنا للتوصل بكل جديد

التسميات







المتابعون

زوار الموقع

جميع الحقوق محفوظة

مدونة الطبخ الجزائري